№960 від 17.04.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Ваша Тортниця – як бренд РівногоМи в гостях у відомої у Рівному майстра-кондитера Світлани Панасюк. – Світлано, як довго займаєтеся улюбленою справою? – З дитинства, правда, скільки себе свідомо пам’ятаю, стільки ж щось готую. – З чого все почалося? Чи було страшно змінити стабільну роботу і піти в нікуди? – Почалося з моєї цікавості, спочатку робила для себе – вийшло, потім для родичів – теж вийшло, далі підтягнулися знайомі, знайомі знайомих і пішло… – У Рівному ім’я Світлана Панасюк звучить як бренд, а підпис «Ваша тортниця» – фірмова фішка, були думки запатентувати? – Ні, поки що не бачу потреби. – Всі знають, що принести в подарунок торт, цукерки, тістечка або просто купити хліб до столу чи паску до свята від нашої Тортниці – це гарантія якості продукції. Я знаю, що шоколад та какао Ви використовуєте бельгійський, борошно – італійське, масло – найвищої якості. Чи ніколи не виникало спокуси, щось здешевити? – Розумієте, всі клієнти для мене вже давно добрі знайомі, які діляться зі мною своїми радощами, буває – прикрощами, але мені довіряють, тому зрадити таку довіру абсолютно неприпустимо! Все, що найкращого можна знайти, придбати, замовити, буде в моїх виробах і крапка! І давайте не будемо забувати про навчання у кращих кондитерів світу, воно теж має місце і коштує чимало, а без нього неможливо розвиватися далі. – Ну Ваші вироби краще було б назвати витворами, вони дуже вишукані і стилістично підібрані до кожного випадку. Ви часто відвідуєте майстер-класи! – Дякую! Так, я постійно навчаюся, вдосконалююся, тільки так, на мою думку, можна завжди бути в курсі всіх світових новинок, адже все так стрімко змінюється, розвивається, і хочеться все встигнути, опанувати! Ще б в добі було на кілька годин більше! – А скільки часу займає виготовлення одного торту, скажімо, на 3 кг для хрестин? – Все дуже індивідуально – який саме торт обрали, який декор, не треба забувати і часові рамки, коли замовник телефонує, а торт йому потрібен «на вчора». – Чи вистачає часу на спілкування з рідними? І як діти реагують, що вдома завжди є щось солоденьке? – Намагаюся встигнути все, життя таке цікаве і насичене, що не хочу пропустити бодай найменшу крихту. А хлопці мої солодкоїжки, тому мамине захоплення схвалюють. – Світлано, Ви самі теж проводите навчання в кулінарній школі, кілька слів про неї – як прийшла ідея, хто засновник, які побажання в розвитку? – Прийшло все спонтанно: а чому б не спробувати? Тим більше в місті такого не було, і як показує досвід – ідея була хороша, дітям сподобалося, на зайняття завжди черга на запис. Хотілося б, звичайно, щоб і спонсори були, приміщення з хорошим обладнання та посудом, та це все попереду. Я впевнена – все буде добре! Світлана настільки заряджає своєю енергетикою, що я тепер розумію, чому одного разу замовивши в неї торт, цукерки, панетоне, хліб чи тістечка, люди стають постійними клієнтами. Залишається тільки побажати яскравого життя, з якого можна черпати ідеї та натхнення! Спілкувалася Валентина Добровольська
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |