![]() |
№962 від 30.04.2020p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Торт «Захер»На форму діаметром 24 см: 200 гр. масла; 200 гр. цукру; 10 білків; 10 жовтків; 300 гр. шоколаду; 150 гр. борошна; 50 гр. сухарів; абрикосовий конфітюр. Всі продукти кімнатної температури. Масло збиваємо з цукром та жовтками в пухкий крем. Додаємо по черзі кілька ложок цукру – яєчний жовток. Має вийти пухка, світла маса. Розтопити 200 гр. шоколаду, додати в масляно-жовтковий крем. Підмішати борошно та сухарі. Збити білки до стійких пік, акуратно підмішати до тіста. Перелити у форму готове тісто, випікати при 180С° приблизно 60 хвилин, до проби на суху паличку. Готовий корж охолодити. Абрикосовий конфітюр підігріти, протерти через сито та щедро обмазати торт з усіх боків. Шоколад, який залишився розтопити і швидко обмазати торт. Дати глазурі застигнути.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |