№964 від 14.05.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
5 хитрощів, як правильно використовувати фольгуУ фользі запікають практично все: рибу, птицю, овочі, м’ясо. Вона не тільки допоможе приготувати вечерю, а й зробить смачнішим пікнік чи поїздку на дачу. Але варто знати деякі нюанси. У фольги є ціла низка переваг: вона стійка до впливу харчових продуктів, не змінює їх смак і запах, не пропускає воду, жири, гази, мікроорганізми й ультрафіолетове випромінювання, не окислюється. Вона легка, компактна, захищає продукти від псування (має термостійку властивість), перешкоджає поширенню запаху, зберігає вітаміни. А ще це ідеальний посуд, який не треба мити. Товщина має значення Коли купуєте фольгу, зверніть увагу на її товщину. Матеріал товщиною 9 мкм підходить для зберігання різних продуктів. Товщина 11 мкм використовується для приготування страв у духовці, ця фольга досить щільна. Найтовстіша фольга – 14 мкм – потрібна для запікання на грилі та для тих випадків, коли продукт повинен простояти в духовці досить довгий час. Фольга не любить лимонів Єдиний випадок, коли фольга може втратити свої цінні властивості – взаємодія з кислотами. Тому продукти і страви з кислим смаком довгий час тримати у фользі не рекомендовано. Її не можна використовувати у мікрохвильовці Її не можна використовувати в мікрохвильовці: може заіскрити. Що довше плануєте готувати страву у фользі, то товстішу вибирайте. Продукти мають торкатися лише блискучої сторони Фольга має дві сторони: блискучу і матову. Від того, якою стороною класти фольгу на деко, залежить результат приготованого продукту. Блискуча сторона набагато краще відбиває тепло і не прилипає до страви. Саме тому загортати продукти слід так, щоб матова сторона була зовні, а блискуча контактувала з їжею. Печені овочі у фользі – однакові за розміром Для того, щоб м’ясо краще пропеклось і було насиченим ароматами спецій і овочів, зробіть на його поверхні надрізи ножем. Покладіть на дно фольги спочатку овочі, а зверху – м’ясо, натерте спеціями. Тоді воно не пригорить, буде соковите і максимально насититься ароматом овочів. Овочі для запікання у фользі бажано обирати однакового розміру, щоб вони приготувалися одночасно.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |