Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Січень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
| | | |
Лютий 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс добрих порад  Глазуровані сирочки
На 10-12 штук:
500 грн. сиру,
70 гр.цукрової пудри,
100 гр. вершкового масла кімнатної температури. Все добре пробиваємо блендером. Формуємо батончики і кладемо в морозилку на 30 хвилин мінімум. Розтоплюємо 200гр. шоколаду і 50мл олії без запаху, в цю суміш занурюємо сирні батончики по черзі, даємо зійти зайвому шоколаду і викладаємо на пергамент. За бажанням можна зробити з начинкою: варена згущенка, джем, шоколадна паста, горіхи, сухофрукти, ягоди.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1206 від 06.02.2025p. |
|