№967 від 04.06.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Глазуровані сирочкиНа 10-12 штук: 500 грн. сиру, 70 гр.цукрової пудри, 100 гр. вершкового масла кімнатної температури. Все добре пробиваємо блендером. Формуємо батончики і кладемо в морозилку на 30 хвилин мінімум. Розтоплюємо 200гр. шоколаду і 50мл олії без запаху, в цю суміш занурюємо сирні батончики по черзі, даємо зійти зайвому шоколаду і викладаємо на пергамент. За бажанням можна зробити з начинкою: варена згущенка, джем, шоколадна паста, горіхи, сухофрукти, ягоди.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |