№976 від 06.08.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Печиво типу «Марія»:Борошно пшеничне – 240 г; Крохмаль– 30 г; Молоко – 110 г; Цукор – 40 г; Олія – 20 г; Розпушувач – 1 ч.л.; Сіль – 1 дрібка. Борошно просійте з крохмалем і розпушувачем, додайте сіль і цукор і перемішайте. Молоко змішайте з олією, додайте до сухих інгредієнтів і замісити круте тісто. Занадто довго вимішувати не потрібно, але тісто має бути повністю однорідним. Дайте тісту відпочити 10-15 хвилин, накривши плівкою або рушником. Розкачайте тісто в тонкий пласт (близько 2 мм) і виріжте печива бажаної форми. Наколіть їх часто виделкою і випікайте при 185-190С близько 15 хвилин до впевненого золотистого кольору. Печиво виходить дуже смачним. Зберігаються дуже-дуже довго. Зручно брати з собою, як перекус в дорогу.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |