№977 від 13.08.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Піде з сирною начинкоюТісто: 350 мл теплої води; 120 мл олії; 10 гр. свіжих дріжджів; 1 ч.л. цукру; 1 ч.л.солі; 600 гр.борошна. Начинка: 300гр. моцарели; 400гр. бринзи; 2 шт. яєць; зелень; масло розтоплене. У воді розчинити цукор, дріжджі, додати борошно, почати заміс тіста, додати сіль, олії, замісити тісто. Залишити при кімнатній температурі на годину-півтори, поки не збільшиться в об’ємі вдвічі. Для начинки моцарелу натерти на крупну тертку, додати бринзу, зелень, яйця, вимішати. З тіста формуємо човники, викладаємо начинку, відразу випікаємо при 220С 15 хвилин до світлого кольору, гарячі піде змазуємо розтопленим вершковим маслом.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |