№980 від 03.09.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Біскотті120 гр яєць; 70 гр цукру; 1 гр солі; 225 гр борошна; 4 гр розпушувача; 100 гр горіхів; 100 гр сухофруктів. Для горіхової скоринки: 30 гр білка; 50 гр горіхів; 20 гр цукру. Збиваємо яйця з цукром до пишної маси, хвилин 6-7, просіюємо борошно з розпушувачем та сіллю. Акуратно перемішуємо, вмішуємо горіхи та сухофрукти. За допомогою харчової плівки формуємо дві ковбаски, загортаємо в плівку і кладемо в холодильник не менше ніж на 1 годину. Для скоринки: трошки збити білки, горіхи мілко подрібнити, змішати з цукром. Охолоджені ковбаски змазуємо білком і обсипаємо горіховою сумішшю. Ставимо в духовку на 30 хвилин при 180 С. Виймаємо ковбаски, даємо охолонути хвилин 10, нарізаємо навскоси товщиною 1,5см. Викладаємо на деко зрізом до верху і випікаємо при 160С ще хвилин 10-15.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |