№981 від 10.09.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Ельзаські булочкиНа 14 булочок по 50 грам: 150 мл молока; 150 мл води; 500 гр.борошна; 14 гр. свіжих дріжджів; 1 ч.л. солі; 30 гр. вершкового масла кімнатної температури; 1 яйце для змазування булочок; льон, кунжут, крупна сіль для посипки (опціонально). Для лаугу: 1 л води; 1 ст.л. солі; 2 ст.л. соди. Дріжджі розводимо з водою, додаємо борошно, молоко і починаємо замішувати тісто. Тим часом додаємо сіль та масло. Залишаємо тісто при кімнатній температурі години на 1,5-2, поки не збільшиться вдвічі. Тоді формуємо булочки, розстоюватися не даємо. Для лаугу воду доводимо до кипіння з сіллю та содою, опускаємо кожну заготовку в окріп на 30-40 секунд, не даємо спливати на поверхню. Викладаємо, щоб охолонули кілька хвилин. Приварені булочки кладемо на деко, змазуємо збитим яйцем, робимо один-два косі надрізи і за бажанням присипаємо доданками. Відразу ставимо в духовку на 20-25 хвилин при 180С, до утворення гарного темно-золотистого кольору.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |