Пропорції всі вивірені, тому немає потреби щось досипати чи підливати. Все складаємо в чашу міксера чи хлібопічки і залишаємо міситися хвилин 10-15. Тісто стане однорідним, гладеньким, але дуже тугим, загортаємо його у плівку харчову і даємо відпочити 20 хвилин. Тепер тісто буде слухняно розкачувати до потрібної товщини, і борошна для розкачування потрібно буде самий мінімум.
З даних пропорцій виходить близько 100 штук пельменів. Фарш беремо свій улюблений, найкраще мікс зі свинини, телятини та курятини, плюс багато цибулі та чорного перцю. Ну і не забути готові пельмені порадувати топленим маслом, якісним оцтом або сметанним соусом. Окрім пельменів, вареників, з цього тіста виходять класні і хінкалі, манти, гедза.