№989 від 05.11.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Гарячий шоколадНа 10-12 порцій: 700 мл молока; 100 мл вершків від 20?%; 70 гр. цукру; 200 гр. чорного шоколаду; для гурманів можна додати кілька кришталиків солі. Готуємо суху карамель з цукру – для цього на дно товстостінної каструлі насипаємо цукор і чекаємо поки він розплавиться та набуде янтарного кольору. При цьому помішувати не можна, можна лише акуратно нахиляти каструлю в різні сторони для рівномірного нагріву цукру. Окремо підігріваємо вершки, вливаємо в карамель і перемішуємо вінчиком, щоб вся карамель розчинилася. Тоді додаємо молоко (температура неважлива) і доводимо до кипіння. Всю суміш виливаємо на шоколад, розмішуємо, а в ідеалі – пробиваємо блендером. Подаємо відразу.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |