№989 від 05.11.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Чи можна заморожувати торти, пляцки та інші десерти?Багатьом знайома ситуація: готувалися до свята, напекли багато солодощів (тортів чи пляцків), але все не з’їли. Не викидати ж! Ми розповімо, які десерти можна заморожувати і як правильно це робити, щоб вони залишилися як свіжі. Досвідчені господині запевнять, що деякі види випічки можна заморожувати і вона при цьому не змінює свого смаку, а після розморожування смакує, наче свіжа. Дехто спеціально пече більше пляцків і тортів, щоб скласти у морозилку на потім. Але заморожувати можна далеко не все і треба знати певні нюанси. • Заморожувати можна пляцки і торти, перемазані масляним або заварним кремом. • Кажуть, що розморожений “Спартак іще смачніший за свіжий.” • Для заморожування не підходить сметанний або крем зі збитих вершків, бо після танення він може розшаруватися. • Не варто заморожувати заливні чізкейки (з додаванням желатину), інакше після розморожуванням можуть зріднути. • Також можна заморожувати самі коржі, не перемазані кремом. • Перед заморожуванням торт потрібно порізати на порційні шматки, дуже щільно обгорнути у харчову плівку та кілька торбинок або скласти у контейнер, щоб десерти не набралися стороннього запаху. • Найкраще зберігати торти в окремій морозильній камері або принаймні у тій, де лежать овочі і фрукти, але не м’ясо. • Розморожувати торти і пляцки треба тільки в холодильнику (покласти на ніч, щоб поступово відтанули)!
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |