![]() |
№990 від 12.11.2020p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Дип з баклажанівНа 4 порції: 2 баклажани; 2 зубчика часнику; 1 ст. л. йогурту салатного; 1 ч. л. лимонного соку; 4-5 шт. грецьких горіхів. Запікаємо баклажани при 200 оС приблизно хвилин 30-40. В ступці розтираємо грецькі горіхи до пастоподібного стану, додаємо лимонний сік, йогурт, подрібнений часник, все перемішуємо. Теплі баклажани звільняємо від шкіри і подрібнюємо блендером, змішуємо заправкою, виправляємо на сіль-перець. За бажання додаємо трави, смачно з петрушкою, кинзою або тархуном, можна додати зерна гранату солодких сортів. Подаємо з тостами, чипсами з лаваша, або порізаними овочами.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |