![]() |
№993 від 03.12.2020p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Чорна сіль смакує в різних стравахЧорна сіль – це різновид кам’яної солі. Має багатий природний склад, при цьому вміст NaCl нижчий, ніж у звичайній солі, тому майже не відкладається в суглобах і не спричиняє затримки води в організмі. Своїми властивостями вона подібна до соєвого соусу – багата на речовини, які діють в організмі як ферменти, поліпшуючи травлення. Вона має пікантний запах і незвичайний смак, що додає стравам легкого присмаку яєць. Чорна сіль багата йодом, калієм, сіркою, залізом та іншими мікроелементами. Чорна сіль добре пасує до страв з тофу, замінюючи в рецептах яєчний смак, додає гарного смаку будь-якому салату. Яєчня з тофу та вегетаріанське олів’є – без неї не будуть такими смачними. Використовують чорну сіль у кінці приготування без термічної обробки задля збереження всіх цінних органічних сполук.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |