№1006 від 11.03.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
5 продуктів, які ми щодня готуємо неправильноПротягом дня ми можемо по кілька разів стояти біля плити, щоб приготувати черговий обід або перекус. Звичайні рухи і вивчена методика готування в результаті призводить до того, що ми можемо навіть не помічати, що робимо щось неправильно. Є деякі продукти, які щодня готуються неправильно. Все це призводить до поганого освоєння тих чи інших речовин, що входять до складу продуктів. Таким чином, ми не отримуємо необхідний запас елементів або ж страждаємо від поганого перетравлення. Гречка Гречка є однією з найулюбленіших і найпоширеніших круп, яка не просто смачна, але і вельми ситна. Більшість людей ще з дитинства пам’ятають смак гречаної каші, абсолютно не замислюючись про шкоду цієї страви. Вся річ у тім, що гречка містить у собі велику кількість заліза, яке несумісне з кальцієм у молоці. У тандемі одне з одним вони можуть провокувати різні нездужання в організмі, оскільки він в змозі прийняти тільки один із цих елементів. Молода картопля Ми звикли їсти молоду картоплю у смаженому або вареному вигляді, дбайливо і тонко знімаючи з неї шкірку. Насправді робити це категорично заборонено. Як тільки ви придбаєте молоду картоплю, пам’ятайте, що готувати її потрібно виключно в шкірці. Саме в ній зберігаються запаси калію, заліза і фосфору, а без шкірки картопля практично марний. Висівки і мюслі Ті, хто цінують здоровий спосіб життя або ж просто люблять поїсти висівки і мюслі зранку, знають про їх поєднання з молоком. Додаючи в цю страву молочний продукт, ми вважаємо, що тільки збільшуємо його корисність, коли насправді все зовсім інакше. Поєднання висівок і мюслі з молоком вкрай шкідливе для шлунка, адже йому стає важче переварити продукти. Найкраще розбавляти їх водою, інакше можуть виникнути здуття, тяжкість і болі в шлунку. Баклажан Вся користь баклажана зберігається саме в запеченому, а не у смаженому вигляді. Звичайно, спокуса велика, коли йдеться про смажені баклажанові смужки, загорнуті з помідором і часником. Але подібний метод приготування може позбавити вас великої кількості калію. До того ж, баклажани, запечені в духовці, нічим не гірші. Часник Більшість господинь думають, що часник в змозі принести більше користі і смаку, якщо додати його в страви в цілому вигляді. Насправді це не так. У подрібненому вигляді часник містить найменшу кількість антиоксидантів.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |