№1006 від 11.03.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Торт «Монастирська хатинка»Тісто брізе: 350 г борошна; 200 г холодного масла (кубиками); 200 г холодної сметани; дрібка солі; Крем: 300 г вершків від 33?%; 300 г крем-сиру; 100 г цукрової пудри; 750 г вишні без кісточок (заморожена); 100 г цукру; дрібка кориці; какао для декору. Борошно пробити в блендері з маслом до утворення дрібних крихт, додати сметану і сіль, знову пробити, тісто за кілька секунд збереться до купи. Ділимо на 5 частин кладемо в холодильник. Вишні не розморожувати, додати 100 г цукру, дрібку кориці проварити кілька хвилин, відцідити. Тісто розкачати дуже тоненько, розрізати на 3 частини, на кожну покласти вишні, згорнути, викласти на деко, випікати 15-20 хвилин при 180С, до золотистого кольору. Для крему: вершки збити з крем-сиром до стійкої маси, додати пудру, перемішати. Викласти 5 паличок, змазати кремом, далі 4 палочки, потім 3, 2,1. Поставити в холодильник на години 4, тоді присипати какао і підрівняти краї.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |