Яйця збити з сіллю, цукром, сметаною, та майонезом. Просіюємо борошно і розмішуємо так, щоб не було грудочок, додати олію і ще раз перемішати.
Начинка:
150 г вареного рису;
2 яйця варених;
1 банка консерви сардина в олії;
зелена цибуля, кріп, петрушка.
З консерви злити рідину, виделкою злегка розім’яти, додати рис, подрібнені яйця, зелень, перемішати. Виправити на сіль, перець. Додати 1ст.л.олії, щоб суміш трохи об’єднати.
В форму викласти половину тіста, по ньому розподілити всю начинку, зверху розрівняти другу частину тіста. Випікати 30-40 хвилин при 180С. Можна подавати як теплим, так і холодним.
¤ Чим корисний часник?Ми звикли вважати часник спецією, але, насправді, цей овоч може принести величезну користь для здоров’я. Тільки треба вміти його правильно їсти....
| | ¤ Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянинаПравоохоронці вилучили у рівнянина пістолет Макарова, шість гранат й вісім запалів до них, чотири детонатори, три димові шашки та понад 850 патронів до різної зброї....
|
¤ Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу34-річна жителька Дубенського району побачила у соціальній мережі допис із інформацією про виплату, яку можна отримати від держави. Перейшовши за посиланням – вказала дані банківської картки, зокрема й CVV-код та пін-код....
| | ¤ НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування14 березня стартує реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту в 2024 році. А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня....
|
|