![]() |
№1015 від 13.05.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Тигрові булочки з хрусткою скоринкоюТісто: 500 г борошна пшеничного; 250 мл молока теплого; 65 мл води; 15 г дріжджів свіжих; 20 г цукру; 40 мл олії; 9 г солі. Рисова намазка: 100 г борошна рисового; 1 ч.л. сухих дріжджів; 150 мл води теплої; 10 г цукру; 1 ст.л. олії; 1/4 ч.л. солі. У теплій суміші молока і води розчинити дріжджі, додати цукор, трохи борошна із загальної кількості, розмішати, дати піднятися до пінної «шапочки». У глибокій мисці змішати просіяне борошно, сіль, опару, олію і замісити гладке тісто. Залишаємо в теплому місці на 1,5-2 години, тісто має подвоїтися в об’ємі. Далі акуратно розділити його на 10-12 рівних частин. Кожну частину скачати в кулю, укласти на деко застелене пергаментом, накрити плівкою і залишити на розстойку. Через пів години після того як сформували булочки потрібно приготувати рисову намазку для покриття булочок, яке при випічці потріскається і красиво зарум’яниться. Всі інгредієнти для намазування змішати вінчиком, за консистенцією маса буде схожа на сметану. Булочки покрити товстим шаром намазки з усіх боків. Випікати при 200 оС близько 25-30 хв до підрум’янювання.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |