Картоплю, цибулю і моркву наріжте невеликими шматочками. Покладіть в каструлю, залийте 2 склянками бульйону для 2-3 порцій (4 склянки для 4-6 порцій), доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, злегка посоліть і варіть 10 хвилин.
Молоко розігрійте в сотейнику, не доводячи до кипіння. У чистій каструлі з товстим дном злегка обсмажте борошно, додайте вершкове масло, перемішайте. Поступово влийте в борошняну суміш гаряче молоко і добре розмішайте вінчиком, щоб не було грудочок. Проваріть 3 хвилин на середньому вогні.
Овочі перекладіть шумівкою в миску. Відвар з’єднайте в каструлі з молочною сумішшю і додайте в каструлю з супом овочі. Перемішайте і варіть 3 хвилин.
Рибу розберіть на невеликі шматочки, видаливши всі кісточки. Додайте рибу в суп і варіть 5 хвилин. Якщо суп буде дуже густим, додайте овочевий відвар. При подачі приправте свіжомеленим чорним перцем.