№1030 від 26.08.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Шоколадний медовикНа форму 22см: Тісто: 350 г борошна; 30 г какао; 150 г цукру; 70 г меду; 100 г вершкового масла; 2 яйця; 5 г соди; 5 г розпушувача. Борошно просіюємо разом з какао і розпушувачем. В каструльці на водяній бані підігріваємо мед, цукор, масло так, щоб цукор розтав, додаємо яйця і соди, варимо 10 хвилин, постійно помішуючи. Зняти з вогню, додати борошняну суміш, замісити тісто, охолодити, розділити на 8 частин, кожну загорнути в плівку і залишити в холодильнику на 30 хвилин щонайменше. Розкачуємо за чергою кожен шматочок, випікаємо 8-10 хвилин при 180С, відразу гарячим обрізаємо краї до потрібного нам розміру і охолоджуємо. Крем: 500 мл молока; 3 яйця; 40 г крохмалю; 150 г цукру; 150 г вершкового масла; 100 г чорного шоколаду; ваніль за смаком. Молоко доводимо до кипіння. В мисці змішуємо яйця, цукор, ваніль, крохмаль, перемішуємо, додаємо трохи киплячого молока, перемішати. Суміш вертаємо в каструльку з молоком і, постійно помішуючи варимо до консистенції сметани, знімаємо з вогню. Шоколад розтоплюємо на водяній бані і додаємо до крему. Охолоджуємо крем до кімнатної температури. М’яке масло починаємо збивати міксером до пишної маси, поступово додаючи заварний крем. Перемазуємо всі коржі кремом, загортаємо торт в плівку і залишаємо в холодильнику на 10-12 годин. Тоді плівку знімаємо, прикрашаємо торт і можна подавати.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |