![]() |
№1033 від 17.09.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Сливовий джем з прянощами1 кг слив; 800 г цукру; 1 лайм; 1 зірочка бадьяну; 1 палочка кориці; 2-3 зернятка кардамону. Сливи миємо, сушимо, звільняємо від кісточок, викладаємо в каструлю і засипаємо цукром, залишаємо на ніч. Зранку довели сливи в сиропі до кипіння, знімаємо пінку! Додаємо спеції і варимо на маленькому вогні хвилин 30, постійно помішуючи. Дивимося консистенцію джему, якщо густина влаштовує, то закінчуємо варку. Вливаємо сік лайма і додаємо цедру, перемішуємо, тримаємо ще 5 хвилин і знімаємо. Розкладаємо в стерильні банки і закриваємо кришками, даємо повністю охолонути.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |