![]() |
№1036 від 08.10.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Чому залишки їжі не можна зберігати у фользіЧим небезпечна фольга? Бактерії, що викликають харчове отруєння, розмножуються тільки за умови доступу повітря. Адже це живі організми, які дихають. Вчені встановили, що якщо тримати їжу на столі, то вже за 2 години у ній з’являться небезпечні мікроби. Фольга не захищає їжу від доступу повітря. Цей матеріал не є герметичним, він лише запобігає завітрюванню продуктів. Якщо ви загорнули їжу у фольгу, то у їжі можуть розмножуватися бактерії. Цей метод зберігання ненадійний і може призвести до харчового отруєння. Якщо ви зберігаєте у фользі сиру рибу або м’ясо, то це особливо небезпечно. Адже ці продукти належать до тих, що швидко псуються й у них швидко з’являються мікроби.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |