№1046 від 16.12.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Пісні рогаликиБорошно – 200 г; розпушувач – 4 г; сіль дрібка; олія – ?60 г; гаряча вода – 80 г; Декор: цукрова пудра з ваніллю. Приготування: Просіяне борошно з’єднати з дрібкою солі та розпушувачем, перемішати. Додати олію, гарячу (приблизно 70-80°С) воду, відразу інтенсивно перемішати лопаткою, як тільки суміш злегка охолоне, продовжити замішування руками. Тісто виходить гладким і не липне. Накрити миску плівкою і залишити при кімнатній температурі на 30 хвилин. Зформувати джгут та розділити його на три однакові частини, кожну округлити. Розкачати з однієї частини коло діаметром 25 см, якщо необхідно підпилити поверхню борошном. Чим тонше тісто, тим ніжніші рогалики. Розділити на 12 сегментів. На широку частину викласти начинку, у мене джем з айви. Зформувати рогалики та викласти на папір для випічки. Випікати в розігрітій до 190 ° С духовці на середньому рівні без конвенції 12-17 хвилин до золотистого кольору. Заготовки злегка охолодити та обсипати цукровою пудрою, за бажанням додати ваніль.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |