№1048 від 30.12.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Цукерки «Медовий грильяж»150 г горіхів; 150 г цукру; 150 г меду; 150 г вершків 33%; 20 г вершкового масла; дрібка солі; 200 г чорного шоколаду; 30 мл олії без запаху; Горіхи можна використовувати будь-які, бажано їх трохи підсмажити, крім грецького, його краще використовувати сирим. Вершки, цукор, мед та вершкове масло нагріти до 122 градусів. Додати горіхи та сіль. Горіхи треба порізати не дуже дрібно. Перемішати, викласти у форму. Дати охолонути. Зформувати кульки і обмканути кожну в глазур. Для глазурі розтоплюємо шоколад, додаємо олію, пробиваємо погружним блендером до стану емульсії. Викладаємо цукерки на пергамент і даємо охолонути. Готовий грильяж зберігаємо в холодильнику.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |