![]() |
№1050 від 13.01.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Як правильно варити гречку:з закритою кришкою чи відкритоюГречка славиться корисними і смаковими властивостями. Однак не всі господині можуть відразу приготувати її правильно. Для цього потрібно знати прості правила, які легко порушити через недосвідченість. Наприклад, багато жінок сперечаються про те, як правильно її варити: з відкритою чи закритою кришкою. Для приготування цієї простої страви потрібно взяти необхідну кількість води. Зазвичай рідини береться удвічі більше, ніж крупи. При варінні ж не варто залишати кришку каструлі відкритою. В цьому випадку вода википить завчасно, гречка підгорить. З цієї причини крупу під час готування потрібно прикривати. Якщо є побоювання, що каша підгорить навіть при всіх правилах, то її можна зняти з вогню на кілька хвилин раніше. При цьому важливо не відкривати кришку і дати настоятися крупі ще близько десяти хвилин, щоб гречка ввібрала залишки води. Деякі господині для того, щоб страва була ще смачнішою, проробляють одну просту маніпуляцію. Після того як гречка буде готова, то каструлю загортають в теплу ковдру і тримають так близько години.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |