№1052 від 27.01.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Шведські булочки з корицею Kanelbullens dagГлейз: 50 г яєць; 15 г цукру. Збити до однорідності. Начинка: 200 г м’якого вершкового масла; 200 г цукру (в ідеалі коричневого) 10 г меленої кориці. Розтерти всі інгридієнти у однорідну кремову масу. Тісто: 600 г борошна; 250 г молока; 100 г цукру; 100 г холодного вершкового масла; 50 г яєць (1 шт С1); 10 г свіжих дріжджів; 8 г солі. Розчинити в теплому молоці дріжджі, сіль та цукор. Додати яйце, розмішати до однорідності. Просіяти борошно і вимісити гладке еластичне тісто. Внести масло шматочками в 3-4 прийоми, добре вимішуючи після кожної порції. Перекласти в контейнер, накрити і залишити на 1,5-2 години за кімнатної температури до збільшення в 2 рази. Розкачати тісто в прямокутник 20х60 см і товщиною 4-5 мм. Розподілити начинку на 2/3 прямокутника. Скласти конвертом, трохи підкатати, нарізати смужки шириною 1-1,5 см. Згорнути вузлом, перекласти на застелене пергаментом деко. Накрити рушником та залишити на 30 хвилин. Змастити глейзом, випікати при 175оС 20-25 хвилин.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |