№1055 від 17.02.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
БатониНа два батони: Опара: 250 г борошна; 4 г свіжих дріжджів; 225 г води; Змішали і залишили на три години при 30 оС для бродіння. Тісто: вся опара; 250 г борошна; 8 г солі; 30 г цукру; 18 г масла кімнатної температури; 50-85 г води для одержання м’якого тіста (починаємо з меншого). Дріжджі розтерти з цукром, додати води, розмішати, додати всі інгредієнти та замісити м’яке тісто, місити до однорідності. Дати тесту набухнути протягом 20-30 хв. і вимісити до розвиненої клейковини, поправляючи консистенцію тесту водою або льодом до м’якої. Залишаємо тісто для бродіння протягом 2 годин при 30 оС. Зформувати батон у будь-який зручний для вас спосіб – підкатати у вигляді рулету або багетним. Розстойка 45-60 хв. при температурі 25-30 оС. Зробити 4-6 поперечних чи косих надрізів. Збризкати водою і випікати 30хв. при 200 оС, перші 10-15хв. з парою.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |