|
№1062 від 07.04.2022p. |
| Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Маленькі хитрощі для хорошої господиніПотрібно швидко зварити картоплю? Цибуля краще підрум’яниться, квасоля стане смачнішою та поживнішою, якщо… Якщо потрібно швидше зварити картоплю, покладіть у воду ложку масла. Щоб надати їй смаку, можна додати чорний перець горошок, лавровий лист і зубок часнику. Аби усунути неприємний запах при варінні капусти або ріпи, опустіть у каструлю шматочок хліба, загорнутий у чисту тканину. Квасоля стане смачнішою та поживнішою, якщо воду, в якій вона вариться, злити відразу після кипіння. Потім знову залити квасолю холодною водою, додати дві-три ложки олії і варити до готовності. Нарізана цибуля збереже свіжість, якщо покласти її на блюдце, посипане сіллю. Бульйон набуде золотистого кольору, якщо додати в нього трохи промитого цибулиння. Цибуля краще підрум’яниться, якщо додати в олію трохи цукру. Томатне пюре, що починає псуватися, можна використовувати, якщо добре прокип’ятити його і додати солі У банці з консервованими овочами помутнів маринад, вийміть овочі, промийте, покладіть у чисту банку і залийте новим, більш міцним маринадом. Можна використовувати і старий, якщо прокип’ятити його, профільтрувати і додати трохи оцту.
Коментарі (0):
|
| Лист редакторові | RSS | Передплата газети
| Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: | ||||||||||||||||||||||||||||