№1064 від 21.04.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Цукрово-желатинова глазур на паску, яка не буде обсипатисяБагато господинь звикли самостійно готувати до Великодня паски. Однак однієї випічки недостатньо – необхідно також прикрасити її. Одним з найбільш популярних варіантів декору вважається глазур. Інгредієнти: цукор – один стакан; желатин – одна чайна ложка (5 г); кип’ячена вода – шість столових ложок. Приготування: Візьміть глибоку тарілку і всипте туди одну чайну ложку желатину. Влийте дві столові ложки холодної кип’яченої води. Ретельно перемішайте, після чого залиште масу на деякий час. Вам знадобиться невелика каструля. Висипте в неї необхідну кількість цукру. Слідом додайте чотири столові ложки води. Періодично помішуйте вміст каструлі – до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться. Коли желатин набухне, почніть поступово вливати його в цукровий сироп. При цьому постійно помішуйте останній інгредієнт. Збийте масу за допомогою міксера. В результаті повинна вийти суміш білого кольору. На це піде приблизно три хвилини роботи електроприладу на високій швидкості. По завершенні процесу відкладіть каструлю з глазур’ю в сторону. Необхідно, щоб вона охолола. Лише після цього можна приступати до прикраси пасок.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |