№1064 від 21.04.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Пасхальний вінок з потрійною начинкоюЯкщо важко вибрати між кількома, можна відразу зробити з трьома. Вийде не тільки оригінальною на вигляд, а й на смак. Пишне здобне тісто нікого не залишить байдужим. Інгредієнти: борошно – 600 г; молоко – 150 мл; сироватка – 100 мл; дріжджі – 2 ч. л.; цукор – 4 ст. л.; маргарин – 70 г; яйце (1для змащування, 2 в тісто) – 3 шт.; арахіс – 100 г; родзинки – 100 г; курага – 100 г; сіль – 2 ч. л. Спосіб приготування: Нагріваємо молоко, додаємо маргарин, яйця і сироватку. Потім додаємо інші інгредієнти. Замішуємо тісто і ставимо його в тепле місце підходити протягом години. Промиваємо курагу, обсушуємо і нарізаємо маленькими шматочками. Також промиваємо родзинки і прибираємо зайву вологу. Обсмажуємо очищений арахіс близько 3-5 хвилин в мікрохвильовці. Потім подрібнюємо в блендері. Ділимо тісто на 3 частини, кожну частину розкачуємо в смужку, шириною близько 12-14 см. Кладемо в центрі кожної смуги свою начинку. Скріплюємо і переплітаємо джгути в косу. З’єднуємо в коло і прибираємо підходити ще на 20 хвилин. Змащуємо яйцем і випікаємо при 180 оС протягом пів години. Поки вінок гарячий збризкуємо цукровою водою і прикрашаємо за бажанням (можна посипати різнокольоровою присипкою).
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |