|
№1072 від 17.06.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Домашня ковбаса у фользі
Свинина (лопатка, стегно) – 1 кг;
куряче філе – 700-800 г;
сало – 200 г;
яйця – 3-4 шт.;
часник – 6 зубчиків;
крохмаль – 3-4 ст. л.;
сіль – 1,5 ч. л;
перець чорний та духмяний – за смаком. М’ясо та сало прокрутити через м’ясорубку. Збити яйця, додати крохмаль, перемішати так, щоб не утворилися грудочки. Акуратно змішати фарш з яєчною сумішшю, щоб вийшов фарш однорідний.
Готовий фарш викласти ложкою на відрізок фольги у вигляді ковбаски. Загорнути фарш у фольгу, як загортають цукерку, при цьому треба щільно закрити краї, щоб сік не витікав при запіканні.
Ковбасу викладаємо на деко і запікаємо в духовці при 180-200?С, протягом 1 години. Даємо відпочити хвилин 10, тоді знімаємо фольгу і подаємо.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1197 від 28.11.2024p. |
|