№1074 від 30.06.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Пана кота з карамельним соусомПана кота: 2 ст.л. холодної води; ~ 1-1,5 ч. л. желатину в порошку; 350 мл вершків 33?%; 130 мл молока; 45 г дрібного цукру; кілька крапель ванільної есенції. Карамельний соус: 100 г цукру; 100 г вершкового масла; 200 мл вершків 33?%. Пана кота: у невелику ємність налити холодну воду (2 ст.л.) та зверху висипати желатин. Злегка розмішати і залишити на 5-10 хвилин, щоб желатин набух. А поки що в сотейнику змішати вершки, молоко та цукор. Поставити на невеликий вогонь, постійно помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Маса має майже закипіти. Зняти з вогню. Готовий желатин розтопити на водяній бані та додати до вершкової маси. Перемішати до повного розчинення. Наприкінці додати ванільну есенцію. Отриману масу розлити склянками, заповнюючи їх приблизно на 2/3. Дати охолонути за кімнатної температури, потім прибрати в холодильник до застигання. Карамельний соус: у невеликому сотейнику розтопити масло з цукром, додати теплі вершки та довести до кипіння. Варити на невеликому вогні, постійно помішуючи протягом декількох хвилин до досягнення бажаної консистенції. Дати охолонути і розподілити тонким шаром по склянках з пана котою.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |