№1079 від 05.08.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
В якому розчині замочити магазинну курку, щоб «вигнати» з неї всю хімію?Хитрощі розкрив працівник м’ясокомбінату. Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, нерідко містить гормони росту та антибіотики. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсолом, який готується з трьох інгредієнтів. Що знадобиться: вода – 1 л; сіль – 3 ст. л.; лимонна кислота – 1 ч. л. Вибирають ємність якомога більшу. Заливають туди воду, засипають сіль та лимонну кислоту. Усі компоненти ретельно перемішують до розчинення. Далі в миску викладають шматки курки чи тушку. М’ясо вимочують протягом 3 годин. Важлива умова: курка має бути повністю занурена в розсіл. Якщо тушка велика, то кількість інгредієнтів збільшують у 2-3 рази. Через 3 години курку промивають під проточною водою і починають приготування. При цьому слід пам’ятати, що при замочуванні м’ясо вбере частину солі, тому в процесі приготування не пересоліть страву.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |