№1080 від 11.08.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Тертий пиріг з сиром та ягодамиРецепт на форму 21 см Для пісочних шарів: 350 г борошна; 200 г масла холодного; 140 г цукру; 1/2 ч. л. солі; 1/2 ч.л. соди. Для сирного шару: 600 г сиру; 4 яйця; 100 г цукру; 1 ч. л. ванільного цукру. Для ягідного шару: 300 г ягід; 50 г пудри цукрової; 50 г крохмалю. Готуємо сирний шар: сир перетерти через сито. Яйця збити з цукром, додати ванілін. З’єднати яєчно-цукрову суміш із сиром, добре перемішати. Приготування пісочної крихти: масло нарізати дрібними кубиками, перетерти руками борошно з маслом і цукром до стану хлібної крихти. Додати соду, сіль і добре перемішати. Для ягідного шару все акуратно змішуємо, щоб кожна ягода вкрилася крохмалем та пудрою. Дно роз’ємної форми застелити пергаментом, змастити боки і дно форми маслом. Висипати більшу частину пісочної крихти на дно, утрамбувати і сформувати бортики, далі викласти всю сирну начинку, ягідну і зверху решту пісочної крихти. Відправити в попередньо розігріту до 180 оС духовку на 40-50 хвилин до впевненого рум’янцю. Охолоджуємо і подаємо.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |