№1091 від 27.10.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Печінкові котлети з плавленим сиром500 г печінки; 1 цибулина; 1-2 зубчики часнику; 1 яйце; 3 ст.л. манної крупи; 2 плавлених сирка; сіль, чорний перець за смаком; олія для смаження. Печінку, цибулю, часник та один сирок подрібнити в комбайні до однорідної маси або пропустити через м’ясорубку. Посолити, поперчити, вбити яйце, перемішати. Всипати манну крупу, перемішати та залишити на 30-40 хвилин. Порізати дрібними кубиками другий сирок і вмішати у фарш. Викласти на сковороду по 1 столовій ложці на котлету, обсмажити з обох боків.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |