Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Січень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
| | | |
Лютий 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Селянський супчик
На 4-6 порцій:
1,5 л води;
300 г фаршу (на свій смак);
1 середня цибуля;
1 середня морква;
2-3 середні картоплини;
3 середні солоні огірки;
2 ст.л. сметани;
1 ст.л. борошна;
1 зубчик часнику;
зелень за смаком;
сіль, перець, лавровий листочок. У каструлі з товстим дном пасеруємо цибулю, моркву, лавровий лист та часник. Додаємо фарш і, розбиваючи його лопаткою, обсмажуємо ще кілька хвилин. Потім додаємо картоплю, воду і варимо до готовності картоплі. Відправляємо в суп огірки, натерті на тертці та, за бажанням, можна додати розсіл на ваш смак.
Готуємо заправку: сметану змішуємо з борошном, додаємо трохи теплого бульйону та ретельно перемішуючи вводимо заправку, після закипання, знімаємо суп з вогню.
Подаємо зі свіжою зеленню.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1206 від 06.02.2025p. |
|