![]() |
№1095 від 01.12.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс" ![]()
Новини Рівне |
![]() Навіщо під час приготування фаршу кулінари додають соду?З фаршу готуються різні ситні страви. Він входить до складу пельменів, тефтелей, котлет, фаршированих перців, голубців та інших звичних страв. Якщо вірити досвідченим кухарям, то вони радять робити фарш особисто, а для цього брати натуральне м’ясо. Але з огляду на брак часу, його купують і в магазинах. У господинь є багато хитрощів, щоб зробити смак фаршу кращим, яскравішим. Деякі з них дуже дивують нас. Припустимо, що робить в фарші сода? Сода є унікальним продуктом, у якого своє призначення і функції. Припустимо, якщо трохи додати соди в котлети, вони стануть від цього лише смачнішими. Вся річ у тім, що сода – лужний інгредієнт. І вона здатна позбавляти від неприємних запахів м’ясо. Тільки соду додають в м’ясні страви не лише для цього. Завдяки соді м’ясо стає ніжнішим, м’якшим і котлети починають танути в роті. Дуже добре це допомагає розм’якшити яловичий фарш. Але не можна кидати соду в фарш на око – необхідно дотримуватися пропорції. На кожні пів кілограма фаршу йде 0,5 чайної ложки соди.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |