Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс добрих порад  Навіщо під час приготування фаршу кулінари додають соду?
З фаршу готуються різні ситні страви. Він входить до складу пельменів, тефтелей, котлет, фаршированих перців, голубців та інших звичних страв. Якщо вірити досвідченим кухарям, то вони радять робити фарш особисто, а для цього брати натуральне м’ясо. Але з огляду на брак часу, його купують і в магазинах. У господинь є багато хитрощів, щоб зробити смак фаршу кращим, яскравішим. Деякі з них дуже дивують нас. Припустимо, що робить в фарші сода? Сода є унікальним продуктом, у якого своє призначення і функції. Припустимо, якщо трохи додати соди в котлети, вони стануть від цього лише смачнішими.
Вся річ у тім, що сода – лужний інгредієнт. І вона здатна позбавляти від неприємних запахів м’ясо. Тільки соду додають в м’ясні страви не лише для цього. Завдяки соді м’ясо стає ніжнішим, м’якшим і котлети починають танути в роті. Дуже добре це допомагає розм’якшити яловичий фарш.
Але не можна кидати соду в фарш на око – необхідно дотримуватися пропорції. На кожні пів кілограма фаршу йде 0,5 чайної ложки соди.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|