№1096 від 08.12.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Глазуровані сирочки з білим шоколадом400 г сиру 5 %; 100 г масла 82,5 %; 100 г білого шоколаду; 100мл вершків 20 %; ванільна паста чи екстракт. Для глазурі: 250 г шоколаду 56 %; 25мл олії без запаху (ідеально олія виноградної кісточки). Сир обов’язково перетираємо через сито. Додаємо масло кімнатної температури, збиваємо міксером до пухкої маси. Вершки нагріваємо до першої пари і виливаємо на білий шоколад, пробиваємо блендером до однорідної маси, додаємо ваніль, охолоджуємо до кімнатної температури. З’єднуємо з сирною масою. Готову суміш викладаємо у формочки, які ставимо в морозильну камеру на 4 години мінімум. Для глазурі розтоплюємо шоколад з олією, виймаємо сирочки почергово і глазуруємо їх в шоколаді. Кладемо на пергамент, щоб глазур застигла. Дефростуємо в холодильнику і можна подавати.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |