Всі продукти попередньо охолоджуємо, прибравши на пів години в морозильник. Просіюємо борошно з розпушувачем та сіллю. Протерти сир через сито (!!!). Для простоти і швидкості замісу я борошняну суміш викладаю в чашу блендера, додаю шматочками масло і пробиваю в імпульсному режимі. Додаю сир і і ще кілька секунд пробиваю в блендері. Повинні отримати неоднорідне тісто, де добре видно шматочки масла, сиру.
Поки тісто холодне, розкочуємо його в довгий пласт і складаємо втроє. Повертаємо на 90 градусів і повторюємо так ще 4 рази. Спочатку тісто буде липнути до столу і до скалки, тому підсипайте злегка борошном. Якщо в процесі розкочування тісто гріється, прибираємо на пару хвилин в морозильник.
Після останнього розкочування скласти тісто втроє, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник від 8-12 годин, або на годину в морозильник. Розкочуємо холодне тісто у великий прямокутник, посипаємо цукром і злегка проходимося скалкою.
З двох кінців тіста згортаємо у рулет до середини пласта.
Нарізаємо гострим ножем на шматочки трохи більше 1см.
Викладаємо на деко зрізом нагору. Випікаємо в розігрітій до 200°С духовці 15-17 хвилин.
Охолодити та покрити джемом. Дати джему схопитися і полити глазур’ю.
Для глазурі в пудру додати сік лимона стільки, щоб вийшла рідка глазур.