№1107 від 23.02.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Млинці на ферментованому тістіОпара на ніч (зріє 8-10 годин): 500 г молока; 1 яйце; 50 г цукру; 12 г олії; 1 г дріжджів свіжих; 400 г борошна пшеничного; 150 г манки (в ідеалі – семоліна). Змішати всі інгредієнти, затягнути плівкою і залишити на ніч. Тісто вранці як прокинулися: Опара: 8 г свіжих дріжджів; 2 яйця; 50 г цукру; 9 г солі; 100 –150 г теплого молока (24-30°С). Додати до стиглої опари всі інгредієнти. Тісто має бути текучим. Залишити на 1,5-2 години до появи дрібних бульбашок на поверхні. Пекти на розпеченій сковороді. Товстий млинець печеться приблизно 3-5 хвилин з «гарної» сторони і ще 1 хвилину з «виворітної». Готовий млинець змастити топленим або вершковим маслом.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |