№1109 від 09.03.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Житня галета з фаршемНа 4 порції: 150 г борошна пшеничного; 100 г борошна житнього; 120 г окропу; 50 г олії; дрібка солі. В борошно додати сіль, влити окріп і олію, замісити тісто і дати охолонути 20 хвилин. Розкачати на пергаменті, викласти начинку. Начинка: 300 г фаршу (м’ясо, цибуля, часник, спеції); 50 г крем-сиру або жирної сметани; 50 г твердого сиру. Крем-сир розподілити по тісту, зверху викласти фарш, розрівняти, присипати тертим сиром. Підігнути краї галети. Випікати 20-25 хв при 180°С. Подавати з зеленню.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |