№1111 від 23.03.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Кухонна хитрість перед смаженням цибулі, щоб овоч став золотистим і не підгорівПравильно обсмажена цибуля відрізняється настільки яскравим смаком, що не залишає байдужим жодного гурмана. Однак є проблема: досить складно приготувати страву так, щоб вона не підгоріла, набула ідеальну консистенцію і красивий колір. Обсмажування на сильному вогні може перетворити нарізаний овоч в «вуглинки». Готування на повільному вогні починає нагадувати, скоріше, не обсмажування, а тушкування. Втім, одна маленька хитрість допоможе без жодних проблем домогтися потрібного результату: цибуля придбає апетитний зовнішній вигляд, помірний хрускіт і цікавий смак. Що потрібно зробити з цибулею перед обсмажуванням? Не поспішайте викладати нарізану цибулю на сковороду. Сирий овоч потребує попередньої обробки. Йдеться про змішування з невеликою кількістю борошна. Так, нарізаний овоч треба відправити в глибоку ємність з кришкою. Ідеальний варіант – каструля. Туди ж потрібно покласти борошно. Дотримуватися слід такого співвідношення інгредієнтів: на кіло овоча – три-чотири столові ложки сипучого продукту. Каструлю треба закрити кришкою і добре потрясти, щоб вміст нормально перемішався. Отриману суміш слід викласти на сковороду з розпеченою рослинною олією. Обсмажування «борошнистої» цибулі можна сміливо здійснювати на сильному вогні: страва не підгорить. Вона точно придбає приємний золотистий колір і смачну скоринку.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |