№1113 від 06.04.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Яєчний салатЯйця, зварені круто – 6 шт; цибуля – 1 велика або навіть 2 шт; куряча шкіра – з двох стегенець; сіль, перець, цукор; зелена цибуля – невеликий пучок. Цибулю нарізати кубиками. Курячу шкірку смужками. Покласти шкірку на холодну сковороду, зробити середній вогонь і смажити, поки з неї не витопиться жир, а сама шкірочка не стане сухою і золотистою. Вийняти шкварки зі сковороди, посолити. На жиру, що вийшов, посмажити цибулю до золотистого кольору. Якщо жиру буде мало, додати олію. Цибулю при смаженні посолити і додати ½ ч.л цукру. Дати цибулі охолонути. Нарізати яйця кубиками, зелену цибулю кільцями. Змішати яйця зі смаженою цибулею. Посолити, поперчити. Додати зелену цибулю і все перемішати. Зверху прикрасити шкварками.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |