№1115 від 20.04.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Сирна паска «Снікерс»450 г сиру 9 %; 80 г вершкового масла (кімнатної температури); 100 мл вершків 33 %; 100 г яєць; 80 г цукру; 40 г очищеного, смаженого, соленого арахісу; 70 г темного шоколаду; 30 г вершків 33 %; 120 г карамелі; 50 г арахісової пасти (опціонально). Карамель: 75 г цукру; 50 г глюкозного сиропу; 15 г вершкового масла; 100 г вершків; 10 г темного шоколаду; 1,5 г солі. Із цукру та сиропу глюкози зварити суху карамель до золотистого кольору. Додати вершкове масло, добре перемішати, потім додати вершки частинами, перемішати ретельно. В кінці додати шоколад і сіль. Охолодити. Яйця збити з цукром, влити гарячі вершки(100 мл), швидко перемішуючи. Поставити на маленький вогонь і при постійному помішуванні довести до загусання. Охолодити. За допомогою блендера пробити сир з маслом до однорідності, додати заварний крем і знову пробити. Карамель змішати з арахісом. Гарячі вершки (30 г) змішати з шоколадом до однорідності. В сирну масу ввести карамель з арахісом, шоколадну масу, арахісову пасту. Провернути лопаткою кілька разів, щоб залишилися гарні розводи. Застелити форму (пасочницю) вологою марлею в два шари, поставити форму на тарілку з рівним дном, викласти масу, розрівняти. Закрити дно краями марлі і покласти зверху вантаж, прибрати в холодильник на 10-12 годин для стабілізації (щоб вийшла зайва рідина). Готову паску полити карамеллю і присипати горішками.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |