№1118 від 11.05.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Японський тостовий хліб «Шокупан»Заварка: 135 г води; 35 г рисового борошна. Змішати та нагріти до 65-70°С. Швидко охолодити до кімнатної температури, залишити на кілька годин. Тісто: 625 г пшеничного борошна; 170 г всієї заварки; 100 г яєць; 100 г цукру; 70 г молока 3,2-3,5 %; 70 г вершків 33 %; 60 г вершкового масла; 20 г свіжих дріжджів; 10 г солі. Змішати все, крім масла, вимісити до гладкості. Внести масло частинами, вимішуючи до еластичності. При необхідності додати ще молока, щоб консистенція тіста була як на батон. Перекласти в контейнер, накрити та залишити на 1,5-2 години до збільшення у 2-2,5 рази. Розділити на 4 частини, переформувати в овали, накрити та залишити на 15-20 хвилин. Розкачати в довгу смужку завширшки, як форма, і згорнути рулетом. Вкласти у форми, накрити та залишити на 30-40 хвилин до збільшення в 1,5-2 рази. Змастити яйцем. Випікати при 175 °С ~ 35 хвилин без пари в режимі конвекції.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |