Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1120 від 25.05.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Як не можна маринувати шашлик: основні помилки

Як не можна маринувати шашлик: основні помилки

Слабкі спеції

Коли ви витрачаєте багато часу на приготування маринаду, ви, напевно, хочете, щоб результат вартував витрачених зусиль. Але нерідко його псують спеції, які мають занадто слабкий смак для того, щоб передати його м’ясу. Щоб посилити смак спецій, злегка обсмажте їх на сухій сковороді, а потім подрібніть (краще не використовуйте мелені спеції, вони мають слабкий смак). Якщо ви додаєте в маринад часник і свіжі трави, обов’язково подрібніть або хоча б розчавіть їх, щоб вони дали сік.

Недостатня тривалість маринування

Хоча м’ясо досить швидко вбирає смак і аромат, не варто готувати його через п’ять хвилин після замочування в маринаді. Дайте м’ясу полежати в маринаді хоча б 30 хвилин, а краще залиште його на дві-три години (якщо хочеться, на всю ніч). Нарізайте м’ясо невеликими шматками. Вони швидше замаринуються і добре вберуть смак і запах приправ.

Забагато солі

Сіль у маринаді дуже важлива, але, якщо він занадто солоний, готове м’ясо може вийти сухим і жорстким. Пам’ятайте про це, коли готуєте маринад, і не кладіть забагато солі, тому що вона витягує вологу з інгредієнтів. Ви завжди можете додати більше солі під час приготування страви або поставити її на обідній стіл.

Недостатня кількість маринаду

Маринад має повністю покривати м’ясо, тому його кількість варто розраховувати, виходячи з кількості м’яса. Неважливо, яке саме м’ясо ви збираєтеся готувати, воно в будь-якому разі має практично «купатися» в маринаді.

Сміливі кулінарні експерименти

Кулінарні експерименти – це чудово. Але, на жаль, не всі вони проходять вдало. Наприклад, популярний маринад із ківі може перетворити м’ясо на дивну червону кашу, а деякі спеції відтіняють смак свинини, баранини та курки різким присмаком або запахом. Тож, якщо ви плануєте влаштувати шашличні вихідні в компанії сім’ї та друзів і хочете, щоб усі були задоволені, користуйтеся перевіреними рецептами маринадів, які зроблять м’ясо м’яким, соковитим і ароматним. За бажання, додайте до загального столу кілька шматків м’яса, приготованих за якимось новим рецептом. Можливо, результат не розчарує, а якщо ні, у вас все одно залишиться смачне м’ясо.

25.05.2023


Переглядів: 249

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21188)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17332)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14562)
• Допомога під час карантину [967] (14484)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14321)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14135)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14008)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13981)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13972)
• Живи до ста! [965] (13955)
• Бюджет і ми… [965] (13892)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13882)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13757)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13667)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13661)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13610)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13219)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13193)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (551)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (73)
• Тонкощі заварювання кави (68)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (68)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (65)
• Небезпека вологих серветок (63)
• Часникові стрілки корисніші за часник (62)
• Особливості вживання видів води (61)
• Пиріг «Чорний ліс» (61)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (60)
• А ваш шампунь безпечний? (58)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (57)
• Нецукровий діабет (54)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (50)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"