Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1120 від 25.05.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Квітень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Як не можна маринувати шашлик: основні помилки

Як не можна маринувати шашлик: основні помилки

Слабкі спеції

Коли ви витрачаєте багато часу на приготування маринаду, ви, напевно, хочете, щоб результат вартував витрачених зусиль. Але нерідко його псують спеції, які мають занадто слабкий смак для того, щоб передати його м’ясу. Щоб посилити смак спецій, злегка обсмажте їх на сухій сковороді, а потім подрібніть (краще не використовуйте мелені спеції, вони мають слабкий смак). Якщо ви додаєте в маринад часник і свіжі трави, обов’язково подрібніть або хоча б розчавіть їх, щоб вони дали сік.

Недостатня тривалість маринування

Хоча м’ясо досить швидко вбирає смак і аромат, не варто готувати його через п’ять хвилин після замочування в маринаді. Дайте м’ясу полежати в маринаді хоча б 30 хвилин, а краще залиште його на дві-три години (якщо хочеться, на всю ніч). Нарізайте м’ясо невеликими шматками. Вони швидше замаринуються і добре вберуть смак і запах приправ.

Забагато солі

Сіль у маринаді дуже важлива, але, якщо він занадто солоний, готове м’ясо може вийти сухим і жорстким. Пам’ятайте про це, коли готуєте маринад, і не кладіть забагато солі, тому що вона витягує вологу з інгредієнтів. Ви завжди можете додати більше солі під час приготування страви або поставити її на обідній стіл.

Недостатня кількість маринаду

Маринад має повністю покривати м’ясо, тому його кількість варто розраховувати, виходячи з кількості м’яса. Неважливо, яке саме м’ясо ви збираєтеся готувати, воно в будь-якому разі має практично «купатися» в маринаді.

Сміливі кулінарні експерименти

Кулінарні експерименти – це чудово. Але, на жаль, не всі вони проходять вдало. Наприклад, популярний маринад із ківі може перетворити м’ясо на дивну червону кашу, а деякі спеції відтіняють смак свинини, баранини та курки різким присмаком або запахом. Тож, якщо ви плануєте влаштувати шашличні вихідні в компанії сім’ї та друзів і хочете, щоб усі були задоволені, користуйтеся перевіреними рецептами маринадів, які зроблять м’ясо м’яким, соковитим і ароматним. За бажання, додайте до загального столу кілька шматків м’яса, приготованих за якимось новим рецептом. Можливо, результат не розчарує, а якщо ні, у вас все одно залишиться смачне м’ясо.

25.05.2023


Переглядів: 543

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1216 від 16.04.2025p.
¤ 
Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Мер Києва Віталій Кличко провів зустріч з представниками дипломатичних місій 38 країн світу

Йшлося про подальшу допомогу Україні та участь іноземних інвесторів у реалізації великих проєктів. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі...





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23036)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18946)
• Допомога під час карантину [967] (16089)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15898)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15598)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15509)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15432)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15374)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15364)
• Живи до ста! [965] (15303)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15240)
• Бюджет і ми… [965] (15201)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15097)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15085)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14923)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14865)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14683)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14562)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко відвідав 7 бригад на Донбасі та Харківщині та передав допомогу від громади Києва (474)
• Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів (175)
• Чи буде вода в кранах у рівнян? (92)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"