№1124 від 21.06.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Навіщо кулінари заливають шашлик пивом?Пиво досить рідко використовується в кулінарії через його своєрідний присмак. Однак цей напій може бути вельми корисним під час роботи з м’ясом. Так, пінний напій може вельми поліпшити смак шашлику. Усе пов’язано з тим, що пиво вступає в реакцію з волокнами м’яса, розм’якшуючи їх і роблячи ніжними та соковитими. Однак таку властивість має і проста мінеральна газована вода. Пиво ж здатне надати незвичайний і приємний відтінок смаку шашлику. При цьому смак страви відрізнятиметься залежно від якості та сорту напою. Під час виготовлення шашлику з м’яса птиці варто вибирати світлі сорти пива. До інших видів м’яса варто брати темне пиво. Смачний шашлик потребує невеликої кількості напою. На 1 кг м’яса достатньо 1 склянки пива. Крім того, маринад має містити цибулю, спеції та 1 столову ложку олії. Настоювати м’ясо в маринаді рекомендується не менше 3-4 годин.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |