№1130 від 03.08.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Хитрість наших бабусь:вони додавали цей інгредієнт при засолюванні огірківЦя добавка зробить мариновані та солоні огірочки надзвичайно хрусткими, а ще вбереже банки від мікробів. У виборі спецій для закрутки огірків господині зазвичай дотримуються класичного набору: парасольки кропу, зубчики часнику, листя смородини і вишні. Але є один рідкісний інгредієнт, про який знають далеко не всі. Тим часом він робить огірки більш щільними і зводить до мінімуму ризик бродіння. І ця добавка – дубовий лист. Два-три листочки на банку – і огірочки виявляться під захистом дубильних речовин. Навіть за кілька місяців вони залишаться хрусткими і «бадьорими». Листя треба збирати з дерева, що росте подалі від доріг та підприємств. Краще використовувати молоденькі листочки з кінців пагонів. Перед засолюванням або маринуванням листочки треба добре помити та обдати окропом.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |