![]() |
№1133 від 24.08.2023p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Ікра баклажанова із запечених овочів6 баночок, об’ємом 0,5 л: баклажани – 2 кг; солодкий перець – 1 кг; помідори – 1 кг; морква – 0,5 кг; цибуля – 0,5 кг; часник – 1 гол.; цукор – 3 ст.л.; сіль, перець за смаком; солодка паприка-1 ст.л.; оцет 9 %-4 ст.л. Овочі запікати при температурі 180 °С приблизно 40 хвилин. Для того, щоб перець очистився від шкірки, його гарячим потрібно загорнути в пакет на 10 хвилин. З помідор зняти шкірку. Все подрібнити, скласти в каструлю, додати всі спеції крім оцту. Ікру кип’ятити 20 хвилин, додати оцет і лишити на вогні ще 5 хвилин. За бажанням пробити погружним блендером і закрити в стерилізовані баночки. Зберігати в прохолодному місці.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |