Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Січень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
| | | |
Лютий 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Закуска із маринованого перцю
Перець болгарський червоний – 4 шт;
олія – 2 ст.л.;
оцет яблучний 6 % – 2 ст.л.;
мед – 1 ст.л.;
кінза (або петрушка) – 15 г;
часник – 2 зубці;
сіль – за смаком;
перець чорний мелений – за смаком;
для подачі – фета, горіхи (або насіння гарбуза, льону, коноплі), оливки або каперси. Перці цілими покласти на деко, запекти в духовці при 250°С 30 хвилин. Гарячі перці покласти в пакет на 15 хвилин, для того, щоб легко було очистити від шкірки.
Перці очистити від шкірки, нарізати шматочками, додати до них зелень, натертий часник, сіль, мед, перець, олію, оцет – перемішати. Покласти в контейнер, закрити кришкою, прибрати мінімум на 2 години в холодильник, можна на ніч.
Для подачі викласти на блюдо, присипати зверху фетою, горіхами, каперсами, зеленню.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1206 від 06.02.2025p. |
|