№1137 від 21.09.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Навіщо господині змішують мед з оцтом: секрет досвідчених кулінарівМед віддавна цінується людьми за його унікальні якості та користь. Натуральний продукт все літо виробляється на пасіках і розходиться як гарячі пиріжки, бо додаткової реклами не потребує. Але і його навчилися підробляти. І на ринку, на жаль, досить багато неякісного меду. Тільки досвідчених господинь не проведеш. Вони вміють визначати натуральність і виявляти контрафакт за допомогою оцту. Мало хто знає, що оцет дуже швидко виявить підробку. І ось як потрібно вчинити: невелику кількість меду розбавити водою, щоб був більш рідкої консистенції. І ввести есенцію оцту. Якщо продукт є ненатуральним, то відбудеться хімічна реакція у вигляді піни та шипіння. Краще його не вживати в їжу.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |